Takunderhåll

Omdömen / Recensioner

Toppenbra! Nu vet vi att taket mår bra och det är rent och fint! Så nöjda!

Carolina Nordenvall

Vill starkt rekommendera JW Takunderhåll AB. Snabb och tydlig offert, jättetrevligt bemötande, kom på utsatt tid och gjorde ett fantastiskt jobb hos oss fyra familjer i Täby
Välj detta företag!

Proffsigt utfört. Att en hantverkare kommer i tid och svara på mejl inom rimlig tid är väldigt ovanligt. Högsta betyg till ett ovanligt bra företag!

Mattias Gladh

Riktigt snabba på att komma och fixa vårat tak som var full av mossa. Trevliga och kunniga killar Väldigt snabba att svara på mail och boka in vårat takjobb. Ingenting alls att klaga på! Tack så mycket!

Erik Eriksson

Bra utfört arbete kan varmt rekommendera JW tak underhåll!


Sebastian Marklund

Snabbt svar, ytterst trevligt bemötande, kom på utsatt tid och gjorde ett utmärkt jobb till fast pris som hölls. Rekommenderas starkt! Tveklöst bästa företaget jag någonsin haft kontakt med här på Offerta.

Ted - Offerta

Brf Bergnäs i Huddinge anlitade JW Takunderhåll för att rengöra och mossbekämpa föreningens tak. De var proffsiga och utförde arbetet med hög precision och standard. De kom I tid och höll tidsplanen till punkt och pricka. De var lätta att ha och göra med och priset var konkurrenskraftigt.

Martin Lindgren - Styrelseledamot

De var flexibla med när de utförde arbetet, självgående och professionella. Vi hade ett annat takarbete på gång samtidigt så en del takpannor låg inte på taket. Vi fick då lägga ut de takpannorna på marken och de sprejade dem också med medlet. De brydde sig verkligen om hela vårt tak och att det i längden skulle bli bra.

Alexandra Sjöberg

Jag har gjort en takbehandling mot mossa och påväxt och sedan en komplettering efter ett år. Resultatet blev jättebra och arbetet utfördes snabbt och smidigt och i tid utan problem. Jag kan verkligen rekommendera JW takunderhåll.

Thomas Blomqvist

Ulrika

Vi här på Gävlehus 20 är mycket nöjda med erat arbete med Takrengöringen , tillvägagångssätt och bemötande, alltså MVG

Thomas Brodin Ordförande - Gavlehus 20 BRF