Takunderhåll

Fasadtvätt

Softwashing Teknik

Alla yter blir drabbade av påväxt. På paneler är mögelsporer och alger vanligt förekommande.

För att förhindra att dessa organismer angriper fasaden. Vi börjar med att skölja fasaden, detta utförs med en skonsamma teknik som inte skadar fasaden, vi använder oss inte av högtryckstvätt. Vi applicerar sedan ett medel som motverkar organismer som angriper fasaden. Detta är i förebyggande syfte. Vi har verktyg för att tvätta alla hus och vinklar. Man ser resultalt direkt under tvätt. Vi lämnar 1-års garanti att fasaden är fri ifrån påväxt.

Tvätt Av Vindskivor

Vi tvättar av vindskivorna och applicerar medel som motverkar fortsatt påväxt. Behandlingen kostar från 2900:- inräknat med ROT-avdrag

Tvätt Av 1-Plans Villa

Vi tvättar hela fasaden och applicerar medel som motverkar fortsatt påväxt. Behandling kostar från 4900:- inräknat med ROT-avdrag. Garage pris tillkommer beroende på yta. (priset gäller en boyta på max 170KVM)

Tvätt Av Vindskivor & Takfot

Vi tvättar av vindskivorna & takfot och applicerar medel som motverkar fortsatt påväxt. Behandling kostar från 3500:- inräknat med ROT-avdrag.

Tvätt Av 2-Plans Villa

Vi tvättar hela fasaden och applicerar medel som motverkar fortsatt påväxt. Behandling kostar från 5900:- inräknat med ROT-avdrag. Garage pris tillkommer beroende på yta. (priset gäller en boyta på max 220KVM)